Pinya Colada Adventure 09

Dues cullerades de ganes, un rajolí de curiositat, un polsí d'enginy, un terròs d'energia, una part de Jaume, una part de Leire... i remenar amb molt d'amor. Bon viatge!

Dos cucharadas de ganas, un chorrito de curiosidad, una pizca de ingenio, un terrón de energía, una parte de Jaume, una parte de Leire... y revolver con mucho amor. Buen viaje!

domingo, 27 de diciembre de 2009

Monte Cristi





"Si Monte Cristi estigués més a prop de Puerto Plata estaria arrebossar de turistes i de comerços locals. Al ser una ciutat fronterera amb Haití la localitat té poques atraccions i és utilitzada com a porta d'entrada a Haití"
Mentida! Es nota que aquets de la Lonely Planet no van visitar Monte Cristi amb algun local que es conegués una mica l'entorn perque nosaltres vam passar uns dies genials gaudint d'uns entorns impressionants.
N'hi ha prou en desplaçarse cap a El Morro per topar-se amb una platja verge, amb parets de roca, moltes pedres rodones i una aigua cristalina. I si ets una mica aventurer, enfilar-te al capdamunt, un ascens d'uns 300m per contemplar una vista impressionant dels manglars, los cayos de los 7 hermanos i les salines que sustenten l'economia de la zona. Un cop ja al port, es lloga una barqueta a motor que et passeja per entre els canals dels manglars, fa una aturada a la cabaña on fa uns 20 anys es va rodar un anunci de Ron Barcelo i et porta per alta mar fins a les 7 illes que sobresurten dels esculls de corall. Aquesta ultima part no la vam poder fer per les males condicions del mar, però hem decidit que tornarem en una altra ocasió per fer-ho. I que dir de la historia de la zona, aquí és on Colon va divisar terra per primera vegada després del seu viatge i encara ara, després d'alguna tormenta, apareixen a la costa, elements procedents dels vaixells enfosats per la zona.
Les fotos i l'anunci parlen per si sols.


"Si Monte Cristi estuviera más cerca de Puerto Plata estaría repleto de turistas y prósperos comercios locales. Al ser una ciudad frontera con Haití la localidad tiene pocos atractivos y es utilizada como puerta de entrada a Haití". Mentira! se nota que estos de la Lonely Planet no visitaron Monte Cristi con algún local que se conociera un poco el entorno porque nosotros pasamos unos días geniales disfrutando de unos lugares impresionantes.
Es suficiente con acercarse a la playa de El Morro, para descubrir una playa virgen, con paredes de roca, mucho canto rodado y un agua cristalina.Y si eres un poco aventurero, subirte a la montañita de al lado, a 300m por unas escaleritas, para ver una vista impresionante de los manglares, los cayos de los 7 hermanos y las salsinas que sustentan la economía de la zona.. En el puerto, alquilas una barquita a motor que te da un paseo precioso entre los canales de los manglares, para  hacer parada técnica en una cabaña donde rodaron un anuncio de Ron Barcelo hace 20 años y te lleva a alta mar a las 7 islas que sobresalen de los arrecifes de coral. Esta última parte no la perdimos por las malas condiciones del mar, pero decidimos que volveremos en otra ocasión a hacerlo.
Y que decir de la historia de la zona, aquí es donde Colón divisó tierra por primera vez en su viaje, y todavía ahora, después de alguna tormenta, aparecen en la costa tesoros procedentes de los barcos hundidos por la zona.
Las fotos y el anuncio hablan por sí solos.





Al final del video, la seva particular manera de celebrar el Carnaval, al febrer.

5 comentarios:

  1. ai... BON NADAL
    Aquest any tot sera diferent, el turro i tota la resta tambe, aixi que disfrutar de l-estada
    ester

    ResponderEliminar
  2. Quna bona pinta fa això! Potser no tindreu torrons ni reunions familiars, però paisatges i solet no us en falta! Disfruteu del que teniu per aquí! Un petonàs

    ResponderEliminar
  3. ei! quines fotos! i el jaume al volant! esteu morenets no?
    bon any nou!
    eila

    ResponderEliminar
  4. per cert..aquest any....a les 23:57h arribàvem corrents a la pl. mercadal... una mica estrany també però divertit.. dj de fons..i campanades al més pur estil reusenc! eila

    ResponderEliminar