Pinya Colada Adventure 09

Dues cullerades de ganes, un rajolí de curiositat, un polsí d'enginy, un terròs d'energia, una part de Jaume, una part de Leire... i remenar amb molt d'amor. Bon viatge!

Dos cucharadas de ganas, un chorrito de curiosidad, una pizca de ingenio, un terrón de energía, una parte de Jaume, una parte de Leire... y revolver con mucho amor. Buen viaje!

domingo, 3 de enero de 2010

Perico Ripiao vs Rita Indiana

La cultura dominicana també està sent part de la nostra rutina i la setmana passada vam poder descobrir dos elements importants d'aquesta. Per una banda, la part més tradicional i per altra la més innovadora.
Un Perico Ripiao es un grup format per un tambor, un acordió i una güira (una especia de cilindre de llauna amb molts forades que al ser rascat amb una peça metalica emet un soroll característic) En aquesta ocació ho vam poder veure ja que uns amics havien preparat una festa al garatge de casa seva amb molta beguda i menjar típic: el Sancocho. Vam veure molta cervesa, ens van intentar ensenyar a ballar, vam riure molt i vam acabar menjant morts de gana. Llàstima que alguna cosa del menjar ens va sentar malament a nosaltres i als altres 40 invitats i l'endemà estàvem tots amb problemes estomacals.

Per altra banda, Rita Indiana al Spiral, un petit bar proper al nostre hostal amb un pati interior genial. Resulta que aquesta cantant de metre noranta, és la última sensació a la illa, i alla on va ho omple. No s'hi cabia així que amb prou feines vam poder veure a l'esvelta figura movent-se al ritme de tambors tradicionals mesclats amb ritmes pregrabats acompanyada de dos ballarins impressionants. Un espectacle genial que esperem repetir ja que últimament actua força sovint per la capital.

4 comentarios:

  1. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  2. oooohhhh!!! tinc a la Laieta a la falta i s'ha quedat badant amb el vídeo...aiaiaiaiai que aquesta nena em sortirà farandulera...
    petonets!

    ResponderEliminar
  3. Molt bona aquesta paia cantant. Ja la veig al proper festival de Perejils, jeje
    Cuideu-vos
    Jaume Mestre

    ResponderEliminar
  4. els ballarins remenen prou bé però si han de fer tants concerts doneu-los-hi variants en l'estil!!!
    ara ens falta el vídeo de com heu après a ballar!
    muas!

    ResponderEliminar