Pinya Colada Adventure 09

Dues cullerades de ganes, un rajolí de curiositat, un polsí d'enginy, un terròs d'energia, una part de Jaume, una part de Leire... i remenar amb molt d'amor. Bon viatge!

Dos cucharadas de ganas, un chorrito de curiosidad, una pizca de ingenio, un terrón de energía, una parte de Jaume, una parte de Leire... y revolver con mucho amor. Buen viaje!

miércoles, 25 de noviembre de 2009

Son, merengue, bachata, bolero, mambo cha-cha-cha...

El diumenge vam assistir a un concert de música tradicional de la República Dominicana: son, merengue, son, mambos, boleros, bachatas... La veritat és que l'espectacle va valdre molt molt la pena, uns abueletes tocant i cantant classics del país i molta gent ballant, potser a la que hi anem 20 vegades començarem a moure la cadera de fusta.
Es veu que inicialment eren tres cantants que tocàven rollo playback en una terrasseta d'un bar amb un cd, i un parell d'anys després han acabat muntant un mega escenari, amb grup de músics improvisat i més de 1000 persones de públic. Es troben cada diumenge just al costat de l'hostal on estem i sempre porten invitats de diferents estils a cantar amb ells.
Entre els hits, una cançó que versionen els mateixos mo'horizons.

Aquí la cantada per ells, que per cert es diuen Bondye:




I aquí la versió dels mohorizons:



3 comentarios:

  1. cada diumenge concert! i el dilluns, no treballa ningú, o què?

    ResponderEliminar
  2. perquè no trobeu a faltar les trobades ganxetístiques dels dimecres...
    http://www.lesganxetesdelportia.blogspot.com

    ResponderEliminar