Pinya Colada Adventure 09

Dues cullerades de ganes, un rajolí de curiositat, un polsí d'enginy, un terròs d'energia, una part de Jaume, una part de Leire... i remenar amb molt d'amor. Bon viatge!

Dos cucharadas de ganas, un chorrito de curiosidad, una pizca de ingenio, un terrón de energía, una parte de Jaume, una parte de Leire... y revolver con mucho amor. Buen viaje!

miércoles, 18 de noviembre de 2009

Finally we are here!


Finalment som aquí, almenys així ens rebia la marca de cervesa més beguda de l'illa, Presidente, al arribar ahir al vespre a Santo Domingo, República Dominicana. Aquest "finalment" és una bona manera de resumir el nostre camí fins aquí. Després d'un llarg  camí i d'uns quinze dies d'anar de bòlit, després de varies despedides amb mudança pel mig, i 8 hores de vol amb tot de crits i gent sense parar un moment, arribem a la capital, plovent com es veu que feia temps que no ho feia. La Marta, en Tobias y la Noa ja ens esperàven por portar-nos al seu hostal. Un petit trajecte en cotxe a través d'una autovia de tres carrils, on s'adelantava per tot arreu menys per l'esquerra, vam fer escala a casa la Marta per deixar les seves coses i després cap a l'habitació. Una amplia i acollidora habitació amb bany i llit còmode. El temps just per rentar-nos i a sopar al PAYAN, un lloc típic on es menja una especie de pita amb tomaquet, formatge i algun tipus de carn, tot acompanyat d'un brutal suc natural de meló. Es veu que lo dels sucs aquí va com l'aigua.
Total que ja estem liats al dia a dia del lloc pero amb la impressió de que estem totalment fora de lloc encara. Així que ens cauen els ulls i dormim fins una hora que ens sembla tardíssim, les 2 hora espayola, que vol dir més o menys les 8 del matí hora local, totalment aviat. Suposo que d'això s'en diu jet lag.
L'esmorzar ens ha donat la dosi d'energia que buscàvem gràcies al suc de lechosa i Tobias ens ha posat al dia de com mouren's per la ciutat i també ens ha explicat els seus projectes, poc a poc anirem explicant-ho.
També ens ha portat per la zona colonial i a veure un apartament per veure si el pillem. A l'hostal estem molt bé però no hi ha cuina ni espai propi i al final resultaria massa car.
La zona colonial està plena d'edificis genials, a mig derruir i amb moltes possibilitats, plena de petits negocis i de taxis buscant el turista de torn.
Demà tenim previst anar a Boca Chica, la platja més propera a la capital. Pero el plan es que no hay plan, y en este país todavía más. Estamos un poquito  empanados todavia, parece que estemos vivendo en un sueño, digo yo que conforme vayan pasando los días iremos aterrizando mentalmente. Las ensación que tenemos es que tenemos todo un mundo de posibilidades por delante, y poco a poco se irán concretando. Os echamos de menos mucho a todos.besotes

5 comentarios:

  1. ei! que bé...l'habitació es de luxe..i la sort de tenir un contacte... bé... en uns dies segur ja esteu més ubicats i mentrestant.descobrint...em sembla genial!
    divertiu-vos!

    ResponderEliminar
  2. Ya lo siento pero,lo podrias escribir en un castellano mas puro,es que el castellano-catalan ese no lo entiendo muy bien y entonces nose si todo os va bien o no?
    Pensar en las minorias!!!!!
    CUIDAROSSSS!!!!

    ResponderEliminar
  3. ahir tot el dia que vaig pensar en vosaltres!!! i tot el dia mirant a veure si actualitzàveu facebook o blog! i sort en tenim de les noves tecnologies, són taan guais!!
    petonarros!!

    ResponderEliminar
  4. Eooo padrinets!!!! Me n'alegro que m'hagueu fet cas en la suggerència de canviar el color de fons del blog. Si me'n permeteu una altra, us encoratjo a mantenir el bilingüisme que heu utilitzat fins ara, penseu en les minories minoritzades SIUSPLAU, moltes gràcies (millor fer els textos doblats que fer un poti poti mig català mig castellà en el mateix excrit). Per cert Leire, fas molt goig a la foto. Esperem amb moltes ganes el següent post.

    ResponderEliminar
  5. Gracies xarli, som bastant novatos amb això, no deixis de donar-nos consells.

    Gracias primo, somos bastante novatos en esto, no dejes de darnos más consejos.

    Por cierto ayer no tuvimos tiempo de colgar la versión traducida, pero ya está disponible.

    ResponderEliminar