Pinya Colada Adventure 09

Dues cullerades de ganes, un rajolí de curiositat, un polsí d'enginy, un terròs d'energia, una part de Jaume, una part de Leire... i remenar amb molt d'amor. Bon viatge!

Dos cucharadas de ganas, un chorrito de curiosidad, una pizca de ingenio, un terrón de energía, una parte de Jaume, una parte de Leire... y revolver con mucho amor. Buen viaje!

martes, 3 de noviembre de 2009

Despedida al Portia

Castanyada a les emocions

Portàvem molts dies despedint-nos de la gent, sopar aquí, dinar allà, una última reunió de Perejils... i el caixa a caixa per buidar el pis ens havia absorbit.
Tot fent temps per anar a la castanyada al mas de l'Anton, haviem quedat amb la Tere per anar a fer unes cerveses. La Sandra també es va apuntar i ens va donar un cop de mà mentre acabàvem amb el pis, segons ella s'aborria a casa i volia donar un cop de mà a lo nostre. Total que no sabem com vam fer cap al Portia i només entrar ens trobem un tinglado al bar amb videoprojector i tot; i la cosa ja no començava a quadrar. Que qui punxa avui, que què passa amb el projector, que què és aquest tinglado... i pel fons de la barra comencen a aparèixer petits caps coneguts: el Carles, la Tere, el Miquel (que se suposava que estava despedint a un company seu de feina), la Sandra, el Pau, l'Arnau, el Gerard, la Noemí, l'Ester, el Dídac, la Montse, la Mariona, l'Anton, la Vero, el Jaia, l'Agnes, la Sarai, la Núria, l'Aguadé, la Laia, el Pallejà, la Sònia, lo Quixalos, el Nye, el Joan Dalmau, l'Àlvar, el Jero, l'Eila, l'Oski, el Ricard, la Núria, la Joana, el Jandro i molts més que segur que ens deixem i molts d'altres que no van poder venir però que van estar presents a través de les fotos que anaven passant pel projector.


Va ser una despedida genial, amb bona companyia, regals, xupitos, bona música i en un lloc molt agradable i que per a nosaltres ha sigut i serà la nostra segona casa: el Portia.

A tots només volem donar-vos les gràcies pel vostre recolzament i per aquesta magnífica festa.

Aquest blog va dedicat a tots vosaltres, que us estimem molt i us portarem molt endins.

4 comentarios:

  1. si si..molt endins, pero no venim!!!!! a veure si en breu podem veure unes pinyes colades de veritat...autèntiques i saboroses! passeu-ho molt bé...!!!

    ResponderEliminar
  2. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  3. ja s'acosta el dia....

    bon viatge pels guerrers, que al seu poble són fidels.

    A cuidar-se. (per cert, i fent gala de la meva sinceritat us diré que fa molt mal a la vista llegir una pàgina amb fons negre, a mi no m'agrada).

    ResponderEliminar