Pinya Colada Adventure 09

Dues cullerades de ganes, un rajolí de curiositat, un polsí d'enginy, un terròs d'energia, una part de Jaume, una part de Leire... i remenar amb molt d'amor. Bon viatge!

Dos cucharadas de ganas, un chorrito de curiosidad, una pizca de ingenio, un terrón de energía, una parte de Jaume, una parte de Leire... y revolver con mucho amor. Buen viaje!

viernes, 12 de febrero de 2010

un pis a Santo Domingo

Us presentem la nostra nova casa a Santo Domingo. Ja hem deixat l'hostal que s'havia convertit en la nostra casa durant dos mesos llargs. Necessitavem un espai més ampli, amb cuina, espais propis, intimitat...
És un apartament amb una gran sala d'estar-menjador, una petita cuina,  un petit bany, una habitació i un vestidor. No és tot el silenciós i tranquil que voldriem, però és que aquí és difícil d'aconseguir-ho, almenys a la zona colonial que és on voliem viure. A qualsevol cantonada qualsevol colmado et taladra el cervell amb una baxata a tot drap i qualsevol cotxe que passa té el tub d'escapament lo suficientment foradat per despertar-te pels matins o el clàxon lo suficientment sensible per fer-lo sonar a la mínima ocasió.
Però estem  molt a gust, ja hem pogut cuinar patata i bajoca, pasta, menjar pa amb tomaca i pernil del que ens ha arribat a través del Carles i la Margarida o a través dels pares de la Leire, ja hem pogut dutxar-nos amb aigua calenta, veure les notícies pet TVE internacional,...
Bé amb tot això ja ningú té excusa per no venir, allotjament gratuït a Santo Domingo a la zona colonial, bon clima, bona gent...

12 comentarios:

  1. uaaaaaaaalaaaaaaaaaaaaa!!!pisazo noooo?? té molt bona pinta!com m'agradaria poder venir...
    petonets!!!!

    ResponderEliminar
  2. Jopeta, quin luxet, no? A veure si us aposeutareu massa i ens costarà més de tornar-vos a veure! Es veu molt xulo! Felicitats per les millores!!!

    ResponderEliminar
  3. colloooons! això és un pis a santo domingo? segur q no heu tornat???
    estareu de primera!!!
    ole amb l'anterior post.... esteu fent bona feina!!!!
    molts petons estimats!

    ResponderEliminar
  4. quin pis més xulo!! :) i amb vestidor i tot...!! petons

    ResponderEliminar
  5. Carai! està molt bé! no sé si us ha costat molt o què, però fa molt bona pinta!!
    Arribarà el dia, no falta gaire, que ja no sentireu els clàxons pel matí ni els tubs d'escape, en serio!
    ester

    ResponderEliminar
  6. per cert, se m'oblidava, i no ens passeu l'adreça per les sorpreses??

    ResponderEliminar
  7. Kaixo bikote,

    Asko pozten gara zure abenturak eta bizitza ikustean. Estitxuren etxean gaude denok eta zure bloga ikusteko aprobetxatu dugu.

    Ez ditugu zure istorio guztiak irakurri ulertzen ez ditugulako. Supozatzen dugu, zuek ez duzutela hau ere ulertuko....izorrai!!!

    Bueno, ahora en serio. Estamos aquí la famlia Dominguez-Egaña, la San Sebastian-Velilla, la Vargas-Gracias, y los solteros Oinatz, Lorena, Izas y Estitxu en casa de Titxu haciendo una merendola y viendo las fotos de Peru. Vemos que os va bien, y que aunque no esteis cobrando estais colaborando. La casa molt mona eh!!

    Si no os importa, empezar a traducir el blog, porque la próxima vez no seremos tan buenos y escrbiremos en euskera bizkaiera!!!

    Bon profit, molt be y adeu.

    Muak

    La Kuadrilla

    ResponderEliminar
  8. hablar con leire la traductora, que se ve que tiene mucho trabajo, esto del aire caribeño hace tomarse las cosas con calma, besos a todos

    ResponderEliminar
  9. ostras la primera palabra de las baskas no suena muy bien..... ASKO... jeje no se que vol dir però.... no os enfadeis Kuadrilla estamos intentado implementar el catalan a todo el mundo!!!!!!


    bueno james and leire!!! ara ja només us falta fer-nos padrins!!!!!

    jejeje disfruteu!!!

    i aqui anem fent guardiola per venir!!!!

    Petons

    ResponderEliminar
  10. vaya peazo piso! les fotos són increíbles..... petonet

    ResponderEliminar
  11. Quin pis més xulo!!!!Però deu ni do la feineta que feu, eh?? Que no decaiguin els ànims!!
    Un petunassu per tots dos.
    Aitana

    ResponderEliminar
  12. Kuadrilla de mis amores!!!!!

    así me gusta, buscando la polémica, que no se diga!!!!no quiero entrar en disputas, pero me ha encantado que os hayáis estrenado en el blog, que ya era hora!!!
    os echamos mucho de menos!!!!!!

    venid a visitarnos que tenemos sitio para todos!!!para casados, solteros, niñas, bebés, papis primerizos, papis ya profesionales, otros que quizás lo sean pronto,...ya tu sabes mi amol...

    Muchos besos

    leire

    ResponderEliminar